Корпоратив на кухні: ідея, яка об'єднала
Ми якось провели нестандартний корпоратив — кулінарний батл між відділами. Кожен мав приготувати свою страву, і оцінювали не лише смак, а й креатив. Щоб усе виглядало яскравіше, я вирішив зробити кожному фартух з логотипом компанії. Це, здавалося б, дрібниця, але ефект вийшов крутий — фото вийшли стильними, усі були в дусі команди.
Я замовляв усе заздалегідь, і можу точно сказати — у компанії "Твій Дизайн" є можливість замовити фартухи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g7427178-poshiv-fartukov-pechat Вони зробили це доволі просто. Все організовано: швидка комунікація, вибір кольору, нанесення логотипу — без зайвих нервів. І знаєте, тепер ці фартухи залишились у відділах — хлопці носять їх на кухню вдома, й кажуть, що це найкорисніший корпоративний мерч.

Avoid overspending on delivery by using a genuine DoorDash Promo Code. These verified codes can save you $10 to $25 off your order, provide free delivery, and unlock exclusive deals for both new and returning customers. Always use trusted coupon sources to ensure your codes work and offer real savings.