top of page

Working Mothers

Public·108 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Корпоратив на кухні: ідея, яка об'єднала

Ми якось провели нестандартний корпоратив — кулінарний батл між відділами. Кожен мав приготувати свою страву, і оцінювали не лише смак, а й креатив. Щоб усе виглядало яскравіше, я вирішив зробити кожному фартух з логотипом компанії. Це, здавалося б, дрібниця, але ефект вийшов крутий — фото вийшли стильними, усі були в дусі команди.

Я замовляв усе заздалегідь, і можу точно сказати — у компанії "Твій Дизайн" є можливість замовити фартухи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g7427178-poshiv-fartukov-pechat Вони зробили це доволі просто. Все організовано: швидка комунікація, вибір кольору, нанесення логотипу — без зайвих нервів. І знаєте, тепер ці фартухи залишились у відділах — хлопці носять їх на кухню вдома, й кажуть, що це найкорисніший корпоративний мерч.

5 Views
Adam Balich
Adam Balich
20 juli 2025

Avoid overspending on delivery by using a genuine DoorDash Promo Code. These verified codes can save you $10 to $25 off your order, provide free delivery, and unlock exclusive deals for both new and returning customers. Always use trusted coupon sources to ensure your codes work and offer real savings.

Members

bottom of page